Meny
Annons

Köksdel för dig utan platsbrist

Det var mycket som föll mig i smaken på möbelmässan Stockholm Furniture Fair i veckan som gick. Nytt för i år var en mindre avdelning med kök & bad. Där hittade jag bl a det här lite annorlunda ”köket” från italienska Arpa. Mest snygg och kanske inte så funktionell i ett privat hem.

Fotograferade nog över 1000 bilder under de två dagar jag befann mig på mässan. Inte bara ting jag gillade utan även till arkivet för framtida projekt. Liksom ett smidigare sätt att memorera än att plocka på sig massa broschyrer, som man sedan måste släpa hem på tåget. Dessutom mer miljövänligt. Ikväll tänkte jag strukturera upp bilderna och därefter delge mina favoriter i olika kategorier. //Sofia

Foto: Pressbild från Arpa

Kommentera
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV