Andrum runt Åreskutan

Hade en fantastisk dag igår. Jag och en vän gick runt Åreskutan. Känns ganska sjukt att jag aldrig gjort det innan, för det var om möjligt vackrare än alla andra turer jag gått runtomkring i Åre och Storulvån. Därför måste jag dela med mig av lite härliga bilder.

Annons

Åreskutan Runt

Vi började i Stendalen, lämnade skidsystemen och alla 18 000 gäster som befann sig i skidsystemet denna på påskafton.

 

ÅreSkutan Runt

Vyer mot Norge.

 

Fjällbjörkar, Åreskutan Runt

Det är något speciellt med fjällbjörkar.

 

ÅreSkutan Runt

Galet god matsäck i form av Pulled Pork i tunnbröd samtidigt som vi avundsjukt beskådade några skidåkare som kom ner för den fina ytan framför oss.

 

Blåsten, Baksidan, ÅreSkutan Runt

Här ”rekade” jag lite fina åk mellan Baksidan och Blåsten, som jag hoppas få åka idag…

Jag skämtar inte om jag vi frågade varandra minst 100 gånger om hur vackert det är. Och det kändes extra exotiskt att vi kunde åka hela vägen hem till mitt hus. En oförglömlig dag helt enkelt. //Sofia

 

 

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar