Annat än Formex

Min bloggkollega Kristin var på inredningsmässan Formex idag. Denna gång missar jag tyvärr den själv p g a ett jobb. Dock ett kul jobb, så det är inte alls synd om mig. Men medan jag inväntar hennes rapport här på bloggen, har jag tittat runt på nätet för att se vilka spännande saker jag kan tänkas gå miste om.

Annons

Då dök jag på en av de unga utställarna Jenny von Döbeln och hennes fina illustrationer, som skulle passa alldeles ypperligt på en färggrann vägg i ett barnrum. Färggrann (?!) – det var inte igår jag använde det ordet. Men nu gjorde jag det. Kändes riktigt bra. //Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör • [room] by sofie

  Underbara illustrationer!
  Träffade Kristin ”in action” några gånger på Formex.

  Kram Sofie

  • Sofia och Kristin

   Verkligen fina Sofia! Och Sofie – du träffade mig inte bara in action. Du träffade mig i ett av mitt livs mest stressade upplevelser. Kändes skönt att ha trygga bloggvänner runt sig just då…hoppas att jag får vara lite mer mig själv nästa gång vi ses..Laddar