Billiga men unika påslakan

fina påslakan

emmie-land-dynebetrk-og--pudebetrk__0135255_PE291967_S4

bild_sofia

När vi var i Danmark förra veckan hyrde vi ett ställe som ligger längs kusten norr om Köpenhamn. Ett sådan där härligt, personligt, familjärt och smakfullt danskt hem. Som ni ser på sista bilden. Blev förälskad i deras påslakan som de lagt fram till oss. När jag tittade på tvättlappen och såg till min förtjusning att de kom från Ikea, blev jag otroligt lycklig. Passerade den veckan ett Ikea varje dag, men kände att min familj inte skulle behöva offra sig för ett besök där. Inte bara för ett par påslakan. Och inte när vädret visade sig från sin bästa sida. Tänkte dessutom att det kan jag ta på vägen hem i Sverige. När jag väl kom hem och skulle kontrollera om de fanns att köpa på Ikea Barkarby, såg jag till min fasa att de inte fanns i lager, och inte i Gävle, och inte i Sundsvall. Och inte i hela j-la Sverige, förutom 12 st i Linköping. Och där har jag ju givetvis inte vägarna förbi. Så även billiga ting kan vara unika och åtråvärda. //Sofia

Annons

Foton: Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar