Dino på väggen

Under tiden jag har ångest över att vår 3-åring fortfarande sover i sin spjälsäng, njuter jag av de fina väggdekalerna med dinosauriemotiv från Barnvänligt. Planen är att vi ska köpa nya sängar till oss själva och att barnen ska ta över våra. Men det blir liksom aldrig av, och de finns inte så många att åka och provligga här i Åre. Och nu har min man helt plötsligt köpt en kajak, så det är väl tur att sonen ändå trivs i sin säng… //Sofia

Annons

Foton: Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör • Din man

  Kajaken är ju till dig:) puss

  • Sofia och Kristin

   Fina du, jaha, ja några dåliga sängnätter får jag väl ta igen med energin jag kommer få från vackra kajakturer.

 • *skratt* ja, vad det lider så får väl sonen sova i kajaken ;). Beträffande möbelmässan så vet jag inte om jag får ledigt än, jag lobbar för att åka upp på onsdagen, annars blir det inget tyvärr :(. Vore fantastiskt kul att ses igen, som sagt jag jobbar på det… Kram!

  • Sofia och Kristin

   Ja, det (ha, ha) är en annan lösning.
   Jag åker hem på onsdag med natt-tåget, så vi kanske ändå inte får till det? Så synd.

   Kramar!

 • Pingback: Vuxenfärg i barnrummen | Tingelings()Laddar