En fridfull jul

ett-hem-4

Så här fridfull får gärna den här julen kännas. I år blir vi helt själva här uppe i Åre. Brukar bli så vart tredje år eftersom våra far- och morföräldrar har andra barn som ska omhändertas också. Däremot kommer min bloggkollega Kristin upp med sin familj på annandagen och stannar över nyår. Men att hänga med dem är liksom också fridfullt eller i alla fall avslappnat, men med en stor portion humor. Skrattar sällan så mycket som när jag är med dem. Den här bilden kommer från hotellet Ett Hem i Stockholm som min favoritinredare Ilse Crawford ligger bakom. Ilse är för övrigt Guest of HonourStockholm Furniture Fair på Älvsjömässan i februari. Tyvärr är jag i Vail då och missar hennes föredrag och utställningar. Eller tyvärr och tyvärr, Vail och torr fin snö i mängder är inte så dumt det heller. Well, well, om jag inte redan önskat mig en skidskejtutrustning hade en natt här varit den perfekta julklappen. Hotellet har omnämnts på den här bloggen tidigare. Både här, här och även här.

Annons

Foto: Magnus Mårding via Anna Gillar

 

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar