En veranda vid havet

Min man är uppväxt på Öland och fortfarande finns både min svärfar här och en hel del gamla vänner till maken, vilket gör att vi tillbringar mycket tid här. Varje sommar kommer diskussionen upp – borde vi inte skaffa oss ett eget ställe här? Och sen är de igång…drömmarna om ett litet enkelt hus mellan det öländska alvaret och havet, där man kan sitta på en veranda i morgonrocken hela dagarna och läsa böcker.

Annons

Mitt i vintern blir vi mer förnuftiga. Dumt att skala upp egendomarna. Att gapa efter mycket. Nu i påsk har vi vandrat längs havet i fantastiska Äleklinta. Och i bilen hem lär drömmarna åter få luft under vingarna. Just nu tänker jag mig ett hus med få rum och liggande vitmålad panel. Ungefär som på bilden jag hittat hos Roseland Greene. //Kristin

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar