Fint, privat, spontant


Foto: Indenfor & Udenfor

Har den senaste tiden noterat att alltfler inredningsbilder ser ut som den här – som en ögonblicksbild mer än en bild som föregåtts av minutiös styling.

Jag är inte dum, jag fattar att också den här bilden är noggrannt arrangerad. Men känslan är en annan. Och den gillar jag. Den som får mig att tro att jag faktiskt kommit på ett spontanbesök. För övrigt kan jag tänka mig en sån här hörna. Liten, men fin och privat.//Kristin

Annons

I´ve noticed that interior photos more often look like this these days – a snapshot more than a picture that was preceded by meticulous styling.

I’m not stupid, I get that even this picture is meticulously arranged. But the feeling is different. And I like it. The feeling that makes me believe that I actually pay a spontaneous visit. I also want this kind of corner. Small, but nice and private.

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar