Fredagsrummet – badrum till mig själv

fredagsrummet-badrum

Det blev ett badrum till bohemen, eller faktiskt till mig själv. Fredagsrummet övergick visst till ett lördagsrum, och fråga mig inte varför jag sitter uppe mitt i natten och sätter ihop ett moodboard, när jag ska gå upp klockan 07.00 imorgon och hänga på låset då första liftarna här i Åre öppnar 08.00. Vi har fått en hel del snö senaste dagarna, och imorgon bitti tittar även solen fram. Eller ja, den går tyvärr upp vid 10-tiden så här års. Men det är  skönt att åka av sig på morgonen, så kan man ta ”familjeracet” med allt vad det innebär efteråt. /Sofia

Annons

Moodboard: Sofia Berg, Tingelings: 1. Växt – Monstera, 2. Väggkakel – typ Fired Earth´s Forecast, 3. Byråer – vintage, Smitten Studio, 4. Duschdraperi – Anthropologie (Garden Buzz Shower Curtain), 5. Handdukar – Craft Collective, 6. Golvklinker – Fired Earth´s Barbican More Lane

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar