Fredagsrummet – vardagsrum a la budget

budget-vardagsrum-tingelings

Tänkte att jag varje vecka skulle slänga ihop inspiration till ett helt rum. Den här gången har jag fokuserat på budget. Ja, soffan och mattan går såklart att hitta billigare, ska se om jag lyckas med ett ännu prisvänligare alternativ till nästa gång. Och kanske att jag även orkar frilägga bilderna då. Älskar soffan men måste tillägga att de svarvade benen hade jag nog bytt ut till några som passade mig bättre i smaken. //Sofia

Annons

Collage: Ginkoträd från Blomsterlandet, hylla House Doctor från Rum 21 – 490 sek, Affisch Apfel av Katarina Fritsch från Moderna Museet – 170 sek, Taklampa Delhi från Rusta – 99 sek, soffa Morris från Ilva – 8799 sek, bord Lövbacken från Ikea – 799 sek, matta från Ellos Home – 1 999 sek.

 

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar