Hantverk i höst


Foto: Arch Daily

Titta noga på den här bilden från Arch Daily. Något i den gjorde mig sugen på att hantverka. Nej, jag tänker inte bygga min egen gitarr. Inte heller snida en stol. Jag måste börja virka en puff. Hur svårt kan det vara? En rund ovandel, en rund botten och i mitten tyg. Av erfarenhet vet jag dock att det svåra är att färdigställa det jag påbörjat. Har redan en halvfärdig puff i garderoben. En jag började när jag sett den här:

Annons


Foto: Flocks via Trendenser

Christien Meindertsmas fina stickade puffar gav mig suget förra gången. Hur svårt kunde det vara? Inte så svårt kanske, men tydligen tråkigt, för nu siktar jag som sagt mot nya mål.//Kristin

The puff in this picture from Arch Daily made me want to make something on my own. How hard can it be? A circular upper, a round bottom and in the middle some beautiful fabric. I know though from experience that it is difficult to finish what I started. Has already half finished puff in the closet, which I started knitting when I saw Christien Meindertsmas wonderful pillows.

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar