I min väska – Blog Battle hos Dos Family

Dos Family har haft en s k Blog Battle ett tag, där de bett andra bloggare/läsare att visa vad de har i sin väska. Eftersom det var snöblandat regn utanför dörren häromdagen passade detta som lunchnöje…

Annons

Ja, jag har faktiskt väldigt sällan en väska. Det beror väl på att jag bor i Åre och att jag både pluggar och jobbar hemma. Så när jag ger mig ut på lunch etc, så är det bara det från översta bilden som följer med. ICA:s checkar lägger jag alltid i en speciell ficka. Och denna speciella ficka glömmer jag alltid bort att titta i när jag betalar. Därav denna fina lilla samling.

Bild 2 visar hur min alltför tunga väska (jo, jag äger faktiskt en) ser ut när jag åker till Stockholm eller dylikt. ICA-checkarna följer såklart med…

Bild 3 visar vad som faktiskt låg i den nu.

Med andra ord fick jag rensat väskan tack vare denna battle. //Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar