Illustration till toppenpris

Mer till barnrummet. Igår damp Family Living ner i brevlådan. Där fanns ett erbjudande om att beställa den här illustrationen av Cornelia Waldersten hos Rädda Barnen och endast betala för porto/leverans. Så det har jag nu gjort. För Sander, min 3-åring, är lika besatt i fiskar som dinosaurier.

Annons

För övrigt så var det mycket bra läsning i Family Living. Ni får bl a kika in i Cornelias bror Jespers Walderstens fantastiska ateljé.

Vill även tipsa om Lisa Bengtssons superfina hundillustrationer som går att beställa i Rädda Barnens webshop. Var på väg att beställa dem också, men hindrade mig i samma sekund därför att jag har köpstopp tills kommande NY-resa. Men nu sitter jag och har dåligt samvete, för att en stor del av den kostnaden hade gått direkt till Rädda Barnen…//Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar