Inspiration från Åre

Jag älskar mitt Åre – den underbara byn och de fantastiska bergen. Min största inspiration inom inredning hittar jag dock via nätet, men det finns såklart runt omkring mig också. Som den charmiga soffan från lunchen igår på Buustamon eller dagens sista åket från Skutan. Det sistnämnda ger snarare energi till att hämta massa ny inspiration. Vad vore livet utan vackra miljöer?//Sofia

Annons

Foto: Iphone-pic av Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör  • Mycket inspirerande tycker jag! Ser fantastiskt ut. Om ett par veckor åker jag upp till Grövelsjön på bröllop och kombinerad skidvecka. Ser fram emot det än mer när jag ser dina bilder.
    Varma hälsningar/Malin

  • Åh, vilket underbart ställe för ett bröllop. Synd att det inte var här uppe så vi kunde få till en träff. Kram SofiaLaddar