Kärlek till en tekanna

foto-magnusmarding

Den här bilden har legat på mitt skrivbord ett tag. I väntan på att jag ska lyckas komma fram till var den vackra tekannan kommer ifrån. Men icke. Så nu bloggar jag om den ändå och ställer istället frågan om någon vet var man finner denna skönhet? //Sofia

Foto: Magnus Mårding

Prenumerera på ELLE Interiör  • Veronica

    Superfin! Jag bildgooglade bilden, bilden som du säkert redan vet är stylad av Ilse crawford en lägenhet som ligger i HongKong. Jag fann även att hon har kannan i sitt eget hem i London https://londoninsight.wordpress.com/2011/10/20/ilse-crawford-school-of-life-day-of-good-design/ Det står dock att den är ”Vintage från HongKong” Hon fann den kanske där, när hon stylade och tog sedan med den hem.

    • Sofia och Kristin

      Åh, tack snälla. Det får bli en tur till Honkong då =)Laddar