Kräver skolstart att sitta fint?

Idag börjar min äldsta son Gordon 1:a klass. En stor dag i hans liv. Därför slog det mig igår att det kanske är dags att införskaffa en stol till hans skrivbord här hemma? Den här från Wogg är inte så dum. Än så länge sitter min son mest på golvet och leker i sitt rum. Ja, kanske inte så konstigt eftersom han då inte har någon. Stol alltså. Så denna dagen D tillägnar jag Wogg 50. Designad av Jörg Boner. Som för övrigt tilldelats Red Dot Design Award 2011 för denna fantastiska design. Priset ligger tyvärr runt 5 000 SEK.

Annons

Den här rökfärgade är min absoluta favorit. Så snygg att den suttit fint vid matplatsen också. //Sofia

Foto: Skärmdumpar via Wogg

Prenumerera på ELLE Interiör  • [room] by sofie

    Åhh, gud vad snygg! Den skulle passa fint ”var som” i vårt hus också :)) Missade tyvärr er i Stockholm i torsdags…

    Kram SofieLaddar