Läge för fin inslagning

20110913-055805.jpg

Är på snabbvisit nere i Stockholm för en middag hos japanska ambassadörsparet. Min man har tagit hand om dem uppe i Åre och det vill de nu visa sin tacksamhet för. Och så får lilla jag följa med. Är otroligt nyfiken på hemmet eftersom jag älskar japansk formgivning. Hur som helst så vet jag att japaner uppskattar fina inslagningar. Därför hoppas jag att detta duger. Pappret är inköpt på en underbar pappersbutik i Köpenhamn, som jag glömt namnet på. Och bandet har jag tidigare hittat i rea-lådan på Kaki i Åre. Med hjälp av dubbeltejp lyckades jag få till det så här. Nu ska jag fundera ut lite att konversera om. Kanske Naoto Fukasawa? /Sofia

Annons

Foto: Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör • Väldigt fint paket! Så det måste ju ha gått hem : )
  Hoppas ni hade det trevligt.

  • Sofia och Kristin

   Det blev väldigt lyckat. De var otroligt lättsamma och trevliga.

 • Mycket väl godkänt!, tycker jag iaf. =)
  Nästa gång kan du köpa japanska pappersark av oss här i Sverige.
  Hälsar din gamla GI-kursare Linda

  • Anonym

   Men vad kul Linda. Så länge sedan! Hoppas allt är bra med dig. Och vad kul med din pappersverkstad. Otroligt fina papper ni har. Kram!Laddar