Lämnar mitt fantasiland

Tavla, konst, spital field market, fantasy world

Ibland känns det så här. Att bo i Åre. En liten ”skyddad verkstad” och ”fantasivärld”. En liten värld som är uppbyggd på många livsnjutare som älskar att var i naturen, äta god mat och leva loppan.

Annons

Och på något sätt har man lyckats hitta en sysselsättning så att man kan fortsätta leva det livet här uppe. Man kanske inte blir rik på det man gör, men man får leva det liv man vill. Nu lämnar jag i alla fall den världen för ett kort tag, och ska njuta lite av södra delen av Sverige. Den här passande tavlan köpte jag i London för 8 år sedan då vi firade att min vän Tove fyllt 30. Hittade den på Spitalfields Market som är en marknad där du bl a kan hitta unika föremål från Upcoming Designers. Så idag kliver jag ut ur den och önskar er en härlig midsommar! //Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar