Lampglädje i hemmet

Innan sommaren kom äntligen min favorit-lampa Baklava (designad av CKR) ut i butik. Såg den på Nobis Hotel i vintras och sedan dess har det suktats och bloggats om den. Tyvärr fick jag vänta på den i ännu 10 veckor, eftersom det var en beställningsvara. Men nu är den på plats. Och varje gång jag passerar den blir jag snäppet gladare. Ibland undrar jag om det ändå inte är så att lycka kan köpas? I alla fall ökas på för den redan lyckliga esteten … //Sofia

Annons

Foto: Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör • Christina

  Finfin lampa, indeed!
  Fin onsdagkväll!

 • Ellmania

  Åh, grattis -den är verkligen underbar! Lamplycka är också lycka och en ovanligt bra investering tycker jag. Själv smider jag också mina lampplaner, men det är ju så svårt att bestämma sig för en: Bestlite, PJ, Lean, Grashopper, Liv… -jag älskar ju dem alla 😉 Kram Emmie

  • Anonym

   Jag röstar för PJ eller Grashopper. Köpte en PJ också, ska se om jag kan få till en bra bild på den.

 • Åh den där lampan är ju helt underbar! Jag skulle vilja ha en på byrån i mitt sovrum eller på hurtsen i vardagsrummet. Så fin bänk ni har dessutom. Fiffigt med tidningsben. Vad är det för grön växt? Den har så fina blad.
  Så du har en PJ också din fuskis ; ) Det hade inte heller varit fel…

  • Sofia

   Tack, skivan är från Beijer tror jag. Och tidningarna är inredningstidningar…
   Visst är växten underbar. Det är ett Fikonträd.
   Ja, jag känner mig lite som en fuskis. En glad en…Laddar