Mitt nya stilleben


Foto: Sofia Berg, Tingelings

Äntligen är jag tillbaka i cybervärlden. Internet fungerade inte i helgen, och det la av precis när jag höll på med ett inlägg. Så om någon tyckte att lördagens inlägg var halvfärdigt är detta förklaringen.

Annons

Tänkte bjuda på mitt senaste stilleben här hemma. Förra veckan var jag på semester med familjen i Turkiet och då kom jag över den fina ”burken” och trävasen på bilden. Tog ett visitkort för att kunna hänvisa till butiken Bazaar Istanbul, men sidan var ”under construction” vilket var synd. Glasvasen med en krusmyntakvist kommer från IKEA och den fina figuren i trä har jag fått av min blogg-kollega Kristin och kommer från Day (finns på NK). //Sofia

At last I am back in the cyber world. Internet did´t work this weekend, and went down when I was doing a post. So if anyone thought that Saturday’s post was half done, this is the explanation.

Thought to bid on my latest still life here at home. Last week I was on vacation with my family in Turkey and then I came across the nice ”jar” and tree vase in the picture. Took a business card to be able to refer to the store Bazaar Istanbul, but the page was ”under construction” which was a shame. Glass vase with a jug of mint sprig is from IKEA and the nice figure in wood has given to me by my blog colleague, Kristin and comes from Day (found on NK).

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar