När två vägar möts

Project-100W_172cm

Blir glad precis varje gång jag tar fram mina skidor från Extrem. Ett skidmärke som för övrigt tillverkas för hand här uppe på Åre Skidfabrik. Glad blir jag väl först och främst för att det betyder att jag ska ut på fjället och göra det jag gillar mest av allt.

Annons

Oftast med något härligt sällskap. Men blir även tillfredsställd i mitt estetiska sinne för att jag tycker de här skidorna är så fantastiskt fina. Och om man viker över på ämnet inredningstrender är vattenfärgskänslan och färgerna det vi ser och kommer se mycket av framöver. Buteljgrönt tillsammans med lila, och lite smutsiga rosa nyanser, havsblå toner, korall etc. Estet eller inte, om ni gillar att åka över hela berget, är tjej och föredrar en lättare skida, utan att för den delen göra avkall på skidans prestanda, kan jag varmt rekommendera denna Extrem Project 100. Otroligt lättåkt och rolig. Härlig att carva med i pisten samtidigt som den är kvick och rolig i skogen och med sin 100 mm midja flyter den bra i lössnön. Blev för övrigt guldvinnare Åka Skidors årliga skidtest. Lucky me och kanske dig? //Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar