Nytt hos Svenskt Tenn

fina anteckningsböcker, snygga anteckningsböcker

Imorgon åker jag söderut för att gå på klubb i Mariefred. Ni läste rätt. Ja, min bloggkollega Kristin ligger bakom denna galna och förmodligen underbara tillställning kallad Club Landet. Så lockande att jag lämnar Åre en period då det faktiskt är som bäst här uppe.

Annons

I förrgår hade vi t o m kallsnö och en av säsongens bästa skidåkning. Och samtidigt fick jag äntligen testa på att skärmflyga i vårsolen – magiskt vill jag lova. Ni måste testa. Well, well, men när jag ändå är nere i södern kommer jag dessutom hinna slinka in i en eller kanske två butiker. Planerar bl a att lägga vantarna på de här nya anteckningsböckerna från Svenskt Tenn. Happy Weekend!//Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör  • Kristin Ekberg

    Snyggt!Laddar