Olika sätt att sitta fint

snygga köksstolar

snygga köksstolar

Hade jag inte redan haft ett par köksstolar jag gillar, hade jag gärna köpt dessa. Eller i alla fall tagit en diskussion med min man. För tillfället så jämför vi alla kostnader med hur mycket ett hans cykelhjul kostar. På fredag är vi nämligen ett gäng som åker till New York. Jag för inspirationens skull, men min man och två andra killar ska cykla ett lopp – Gran Fondo New York. Därför har två nya hjul inhandlats. I carbon. Med andra ord, så här hade min övertalning kunna låta; ”tre av de här vackra stolarna motsvarar alltså BARA två cykelhjul. Eller nej vänta, egentligen kan man säga att man får sex stycken stolar eftersom du fick dina hjul för ett så bra pris”. //Sofia

Annons

Foton: Bolia

Prenumerera på ELLE Interiör  • Kristin Ekberg

    Du kanske ska önska dig i hjulklapp….

    • Din man

      Kolfiber… Carbonhjul om jag får be!Laddar