Illustrationsmässa i Stockholm

Om jag befann mig i Stockholm, då skulle jag spendera denna helg på Biblioteksgatan 10, där Sveriges första illustrationsmässa håller till – C/o Illustration. 390 verk från 90 olika illustratörer ställs ut. Där finns bl a möjlighet att bikta dig hos den underbart galna illustratören/konstnären Jesper Waldersten. Utifrån det ritar han besökarens ”innersta porträtt”.

Annons

Men eftersom jag inte bor där, utan i Åre, tillbringar jag helgen i backen med för tillfället otroligt mycket snö – inte så dumt det heller. //Sofia

Verk: Grave av Jesper Waldersten

Eftersom det är lite svårt att se texten när bilden är så liten, vill jag bara förtydliga att kistans inneboende säger ”Nu jävlar”.

Prenumerera på ELLE Interiör  • Det låter sååå kul med skidåkning måste jag säga!

    Här har vi tvåsiffriga plusgrader och imorgon blir det nog någon mysig utflykt med familjen!

    Trevlig helg

    • Ja, vi har fått 70 cm nysnö och mer är på väg. Men just nu är det sol!Laddar