Roman and Williams i Mariefred

kruusbygg

Det pågår så spännande saker på kontoret där jag hyr min plats. Jag hyr av byggföretaget Kruus bygg i Mariefred, som just nu projekterar för ett helt nytt bostadshus med lägenheter mitt i stan. Och Stefan Kruus, som står för ritningarna har inspirerats av New York-baserade arkitekt-duon Roman and Williams, som bland annat står bakom det här som vi skrivit om tidigare. Dagligen kommer nya fina idéer upp på väggen och jag kan inte låta bli att drömma om en av de här lägenheterna. Den inspirerande boken om just Roman and Williams, Things we made, ligger på lunchbordet och frestar. Bläddrar lite i taget för att det inte ska ta slut så fort. Är du lika inspirerad av deras miljöer som vi här, köp boken! Finns bland annat här.//Kristin

Annons

romanandwilliams

Bilder: Ritning av Stefan Kruus, samt tagen med i-phone ur boken Roman and Williams Buildings & Interiors, Things we made.

 

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar