Saker är till för att användas

anteckningsbok, anteckningsböcker, NK Inredning, elam books, elam paris

För två år sedan fick jag två otroligt fina anteckningsböcker av Kristin (min bloggkollega). De har legat på hyllan framför mig på kontoret och jag har njutit av deras fina omslag och ibland bläddrat i de 180 grams ruffa, gräddvita bladen. Ibland har de hamnat i något stilleben i huset. Och nu slog det mig, varför använder jag dem inte? De kan ju fortfarande sparas som ögongodis, även fast innehållet är nedkluddat med Do It-listor. Så inhandla, kludda och njut. Tror mina inköptes på NK Inredning, men om inte frakten är alltför dyr kan man ju beställa direkt från éLams webshop som erbjuder ett 100-tal fina mönster. //Sofia

Annons

Bild: éLam

 

Prenumerera på ELLE Interiör  • Mellowstories

    Ååh. Så himla fina!

  • Otroligt fina. Helst vill man ju ha en hel hög.Laddar