Siktet inställt på tyg

Inom kort bär det av till Ras al Khaimah, ett litet emirat som bland annat gränsar till Dubai och Oman. Ser bland annat fram emot en dag på textilsouken i Dubai. Har ställt in mig på att hitta något som påminner om ovanstående. Det till vänster är en sk suzani. Inte alls från Förenade Arabemiraten, utan från Uzbekistan. Till höger ett afrikanskt överkast. Från vilket land vet jag inte. Men kanske, bara kanske, kan jag hitta något liknande på marknaden. Lovar att ni ska få veta…/Kristin

Annons

Bilder: Till vänster en suzani från La Viva Home. Till höger från danska RUM.

Prenumerera på ELLE Interiör  • Oj vilken inspirations-resa det kommer att bli 🙂

    • Sofia och Kristin

      Det hoppas jag verkligen! Hoppas också kunna delge lite bilder när jag kommer hem!Laddar