Skidor – made by me

Egendesignade skidor, Åre Skidfabrik, Sofia Berg Åre, Extrem, Å-bahn, hur designar man egna skidor?

Så här blev dem. Mina egendesignade skidor. Bilden jag använt är en vägg jag fotade för några år sedan på konstnärskollektivet Not Quite. Hade tänkt att jag skulle ta fram fototapeter med sådana motiv, men det var någon ambitiös själ som var snabbare ut, och min idé rann ut i sanden. Men nu kom i alla fall bilden till användning. Och stjärnan får mig att tänka på mina första icke ärvda skidor som jag fick när jag fyllde 7 år. Ett par röda Kneissl som tillsammans bildade just en stjärna. Jisses vad stolt jag var över dem. I övrigt är jag svag för mintgrönt just nu och japanska tecken är så vackra. Ni kanske undrar vad det betyder? Det går bra. Att undra alltså.

Annons

Så på fredag ska jag till Åre Skidfabrik och se hur de blir till verklighet. Väldigt kul. //Sofia

Prenumerera på ELLE Interiör  • Hanna

    Synd på tapetidén, men kul att bilden kom till användning ändå. Supersnygga skidor, ser snabba ut dessutom 😉Laddar