Skoluppgift – Möblering


Foto: Sofia Berg, Tingelings

Nu är det dax att ta tag i skolan igen. Nu har jag hållt på med andra jobb + att min yngsta son brutit armen så det har varit lite pyssel med annat.

Det här är dagens uppgift. Jag har ritat upp en del av en bostad enligt direktiv och mått jag fått från skolan. Dessa två rum ska möbleras med arbetsplats, matplats, TV-hörna och soffgrupp. Jag brukar klippa ut lite olika standardmöbler och laborera runt lite med dem innan jag bestämmer mig. Det är alltid viktigt att ta hänsyn till olika slags passageytor, ljusinsläpp, avskildhet och massa annat som gör att bostaden kommer till sin rätt. Så här tror jag att det blir. Nu ska den bara upp på ritbordet igen så jag kanrita in det.

Annons

Jag har dock gjort en miss här. Kan ni se vad? //Sofia

Now it’s time to grab the school again. Now I have been doing other jobs + that my youngest son broke his arm so it has been some work with another things.

This is the days task. I’ve drawn up a part of a housing according to directives and dimensions I got from school. These two rooms is furnished with a work area, dining area, TV area and sofa. I usually cut a little different standard furniture and experiment around a bit with them before I decide. It is always important to take into account the different types of crossing surfaces, natural light, privacy and lots of other things that make the home comes into its own. Now It´s time to put it up on the drawing board again.

I have made a mistake in the drawing. Can you see what?

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar