Sköna och snygga soffor

Vi har en tokskön soffa här hemma. 10 år gammal från Ire, modell Magnum. Inte alltför snyggt tyg på den, men eftersom den är gigantisk så blir det dyrt att klä om den. Och eftersom den är så skön känns det väldigt dumt att skaffa en ny. Och det bästa – smuts syns inte på det grå tyget som för övrigt är avtagbart och går att tvätta på 40 grader. Viktiga aspekter för en barnfamilj. Som vi är. Nog om min soffa. Här är några andra favoriter:

Annons

skön soffa, prisvärd soffa

Den här från danska Saxo Living, såg jag på årets Formex-mässa. Tror att det är modellen Soul. Superskön i vilket fall som helst. Och så är jag svag för linnetyg.

 

skön soffa, sköna soffor

Det här är min favoritsoffa all time high! Modell 100 från Norrgavel. Därför blev det två bilder på den. Smäcker, tidlös, superskön och deras vackra tygalternativ känns valda med stor omsorg.

 

Claesson Koivisto Runes soffa Continental såg jag första gången för ett år sedan på Stockholm Furniture Fair. Och det var kärlek vid första ögonkastet. De där designherrarna är genier – minst sagt.

 

Soffan Bjørn från danska Hay är tokfin, men egentligen är den kanske för hårt stoppad för att finnas i ett privat hem? Men hade jag ett ”fancy” kontor så ja tack! Älskar det klädda och annorlunda underredet. Här presenteras den i en bild stylad av duktiga Tina Hellberg.

Well, vad ni än gör – välj soffa med omsorg. //Sofia

Bilder: 1: Sofia-Tingelings, 2&3: Norrgavel, 4: CKR, 5: Nya Hem via La maison d’Anna G

 

 

Prenumerera på ELLE Interiör

Laddar