Snyggt på Svartengrens

20120208-082608.jpg

Gårdagens enorma injicering av inspiration avslutades på Svartengrens (Mårdens gamla lokaler) med mina fina vänner. Kan sakna Stockholm ibland, och då är det framför allt dem jag saknar mest. Men tur att man bor på en ort som de gladeligen besöker. Årets möbelmässa var toppen. Om jag får tag i en dator så hinns kanske en rapport med innan jag åker vidare till alperna. //Sofia

Annons

Foto: Sofia Berg

Prenumerera på ELLE Interiör  • mini

    aaah så snyggt! har precis lämnat en mindre ort för sthlm. jag borde börja trivas i min nya vindsvåning och dess 130 kvm och 6 meter upp till tak men det är nervöst, det är det. mini http://www.mamamini.blogg.se

  • Tingelings Elleinterior Sofia

    Vad spännande. Lycka till i storstaden. Det brukar av erfarenhet ta ett år innan man känner sig hemma.Laddar