Stockholm Design Week 2012

Monica Förster, Babushka-burk, Nordiska Galleriet

Hjälp, har haft massor att göra denna veckan och passade samtidigt på att köra en snabb feberdipp i början av helgen. Men nu är jag back on track. Imorgon åker jag till Stockholm för Stockholm Design Week. ”Week” blir det dock inte för mig, för tyvärr hinns endast en dag på Stockholm Furniture Fair-mässan med. Alla övriga roligheter och tillställningar får klara sig utan mig… Ja mer synd om mig än alla andra förstås. Eller vänta, vem är det synd om? Stackars jag som måste åka vidare till Engelberg för skidåkning med fyra härliga vänner? Nej, det är inte synd om någon när jag tänker efter. Inte om Monica Förster heller, för herregud vad hon levererar. Nu i veckan dyker de här fina babushka-burkarna upp på Nordiska Galleriet. Varje lock är svarvade i luften på känsla, och därför helt unika. Och vilken färgpalett. Tummen upp säger jag. //Sofia

Annons

Foto: Pressbilder Nordiska Galleriet

Prenumerera på ELLE Interiör  • Hanna

    Engelberg låter ljuvligt, även om solen glittrar i snön även i Stockholm för tillfället.

  • Kristin

    Oj! De var ju fantastiskt snygga! Seglar upp som nummer ett på önskelistan!Laddar