Sveriges billigaste fårskinn?

Idag är jag modig. Jag bjuder nämligen på ett större hörn av mitt hem och helt ostylat – ha, ha! Kanske för att jag själv hade uppskattat det som bloggbesökare + att jag inte riktigt hade tid att hålla på att plocka bort och fixa. Med närmare eftertanke så kunde jag åtminstone tagit bort mitt snorpapper.

Annons

Well, well, grundanledningen till att jag tog bilden är mitt behov av att tipsa om mina fina isländska fårskinn jag precis köpt. Tipstack till min kompis Caroline som bad mig googla ”Sveriges billigaste fårskinn”. Tack vare det hittade jag dem via Blocket, men det går även att beställa dem direkt via denna sida. Gillar att de här är lite mer ”vilda” till skillnad från de gotländska. //Sofia

Foto: Sofia Berg, Tingelings

Prenumerera på ELLE Interiör • Vilket finfint hörn av ditt fina hem! Med eller utan snorpapper 😉 Och tack för tipset på fårskinnen. Topp! Kram/Malin

  • Tack Malin, jag visst är det värsta toppentipset. Älskar att fynda.

 • Sofia och Kristin

  Bra tips där Sofia!

  • Visst är det Krippan, skynda fynda!

 • Jag diggar snorpappret 🙂 Fint fotat och härlig vardagsrealism som behövs i bloggosfären. Kram!

 • Sofia och Kristin

  Tack, tack och kram på dig fina Sara!

 • Charlotte

  Underbara fällar, väntar på att få se dom på riktigt. Var inne och tittade på den svarta långhåriga… Riktigt sugen!
  Puss och kram!

 • Snubblade över annonsen på blocket igår, kul att se att de ser lika härliga ut ”live” =)

 • Sofia och Kristin

  Kul, ja du blir inte besviken. Hade nog aldrig vågat beställa om det inte var så att en vän tipsat mig om att det var toppen.

 • Väldans fina! Bra tips, tack 🙂

 • Saskia

  What is that thing on the table to the left of your laptop?
  Is it a bag for pens and pencils?
  Can you tell me where you got it?
  Thanks.

  Best regards,
  Saskia
  (Belgium)

 • Hi Saskia,

  Yes that´s correct. I bought this two years ago and don´t know If they still produce with this pattern. But You will find similar here:

  http://www.tiogruppen.com/ProductDetails.aspx?l=2&m=13&p=0&Shop=1&c=3&pid=19

 • Pingback: En titt hemma hos mig | Tingelings()Laddar