Tankar om nytt

modern hepburn

Vi hade en diskussion häromdagen som handlade om när det är dags att göra om ett kök. ”Det borde väl vara dags för er snart”, var det någon som sa till mig, ”det måste ju vara nästan tio år sen nu”. Det där fick mig att fundera. Inte så charmigt, känner jag, när vi börjar se på världen på det sättet. Att det finns en bestämd cykel som säger när det är dags att riva ut ett fullt fungerande kök för att ge plats åt nytt. Visst, det är säkert snart tio år sen vi gjorde vårt kök. Men det funkar. Och även om jag hade pengarna, skulle jag tycka att det kändes sjukt att riva ner och göra nytt på nån slags diffus känsla av att det kanske var dags. Kalla mig galen…..//Kristin

Annons

PS. Ovan är inte vårt kök, utan en bild på ett vackrare, som jag hittade hos Modern Hepburn.DS.

Bild: The Design Files via Modern Hepburn

Prenumerera på ELLE Interiör  • Vinklar och Vrår Emma

    Åh så sant så sant! Hoppas ni mår bra!
    Kram//EmmaLaddar