Trevlig helg!

Nåja, vad är väl en korgstol från Ikea? Den kan ju vara fel röd färg, obekväm och tråkig och alldeles….alldeles utsåld. Nej, det blev ingen stol. Den sista norpades just framför näsan på mig. Lika bra det. Egentligen fanns varken behov eller pengar. Så i stället för att sitta i en ny röd stol på verandan i helgen kan jag ägna mig åt att fylla det kulturella hål som gärna växer sig större när man bor i en liten liten stad.

Annons

Fotografiska i Stockholm pågår nämligen en utställning med Jacob Felländer som lockar. Vi har till den 24 juni på oss. Skynda!

Har du tur får du syn på den här, som döpts till The Tingelings! Minsann! //Kristin

Foto: Jacob Felländer

Prenumerera på ELLE Interiör  • emma

    jag vet inte vart du bor exakt, men jag var på ikea i uppsala igår: fanns massa fina korgstolar kvar, i alla tre färger!

    • Sofia och Kristin

      Tack för tipset! Kanske får bli en tur till Uppsala då!Laddar