Vinn två affischer från Grandpa

Tavling-tingelings

Nu och fram till den 17 december kl: 23.59 har du chansen att vinna de här otroligt fina affischerna (värde 600 SEK) från Grandpa. Allt du behöver göra är alltså att motivera vem du skulle ge bort dem till och varför i kommentarsfältet nedan, samt följa @grandpastore på Instagram. Vinnaren kommer annonseras i detta inlägg 18 december och utses av Grandpa. Juryns beslut kan ej överklagas. Lycka till och glöm inte att hålla koll på om du blir den som kammar hem dem. //Sofia

Annons

Tävlingen är avslutad. Grattis till Maria som svarade 2014-12-13 kl:10.24. Grandpa kontaktar dig via mail.

Prenumerera på ELLE Interiör • Viktoria Kullman Fd Oldsberg

  Min man älskar havets alla varelser och hans kärlek till dem smittar av sig på våra två pojkar. Valar, späckhuggare, svärdfiskar och hajar har hög kurs i vårt hem. Dessa vackra valar skulle pryda pojkarnas rum.
  Så till Ebbe, 4 år och Svante, 2 år tack!

 • Frida

  Min bästa vän är inte på topp för tillfället och hon älskar valar över allt annat- reser runt jorden för att finna dem. Att få ge henne dessa fina affischer i julklapp hade känts fint!

 • Karin Stjärnkvist

  Om jag har turen att vinna, ska jag ge mina 2 barn var sin i julklapp!

 • Härmapan

  Vi lever i en tid där en brun sörja väller fram över Europa, en brun sörja av främlingsfientlighet och hat. ”Supervalåret” visade sig spilla över på 2015 och det tramsas vidare i maktens korridorer. I mars är det nyval, på gott och ont. Såhär skrev min man i sin Facebook-status den 5 december;

  ”Hej alla.
  Jag vet redan vad jag ska rösta på. Ni behöver inte debattera om det i mitt ansikte fram till mars. Ni vet så där som ni gjorde hela 2014.
  Tack för visad hänsyn.”

  Han har ledsnat på politiska val. Han behöver av valaffisch. Utan politiker.

 • Malin

  Ge bort dem….? Kanske är ego – men jag skulle vilja ha dem för mig själv. Jag kanske kan ge dem till mig själv? De skulle ramas in och hänga på väggen i mitt hemmakontor… rummet som bara är mitt! Där vill jag skåda vackra valar varje dag! Ska följa dem på insta med användare lovevanillas om någon timme, min dotter lyssnar på relax-musik från mobilen medan hon sover 😉

 • Linn

  Jag skulle ge bort dem till min kära vän som nyligen gick igenom en separation från sin sambo och även hälften av hennes ägodelar (bland annat fint pynt i form av tavlor). Hon om någon förtjänar lite piff i jul! Pricken över i är att hon älskar Grandpas affischer.

 • Maria

  Jag skulle vilja vinna dem till mig själv skulle bli så glad dem är fina och jag gillar valar och späckhuggare… 🙂

 • Paola Allegrini

  Perfekta valaffischer till min ofantligt politiskt ointresserade vän som ska flytta till ny lägenhet 🙂 En ovalig inflyttningspresent! Följer på insta som muzepig.

 • Rikard

  Jag skulle vilja ha dem själv efterson valen är ett av mina favoritdjur.

 • Frida

  Dessa vackra posters skulle få hänga i min fem-åriga dotters rum. Hon älskar att titta på dokumentärer om allt som lever i de stora haven så jag vet att hon skulle bli jätteglad för dessa.

  Följer redan Grandpastore på Instagram!

 • Anna G

  Jag skulle ge dessa underbara affischerna till min kusin Sammy som älskar valar av alla arter, former och färger. Sen han var liten har han varit väldigt fascinerad av dessa majestätiska djur och han skulle bli superglad för dessa i julklapp! Hade gärna behållit en själv, men tycker att de bör hålla ihop 🙂
  Glad lucia!

  • Anna G

   Följer på ig också (annakarinceciliaa) 🙂

 • Maria

  Jag har funderat och funderat: Någon riktigt slående motivering och till någon jag tycker riktigt mycket om… Det finns många människor i min omgivning som jag tycker riktigt mycket om och som säkerligen skulle bli mycket glada över dem. Men icke, jag tänker Me, myself and I denna gång. Men det är klart; min fina familj kommer få njuta av dem också. 😉

 • Lena

  Vill ge till sonen som varit som en ensam val som simmat djupt och långt bort från familjen men nu hittat hem

 • Anna Sjoberg

  Jag vill ge affischerna till vår tomma vägg ovanför soffan vilket indirekt blir till oss alla i familjen. Vi har ingen slaggborr hemma och dessa bilder kan vi nog få upp med hjälp av hammare och spik samt med ett hänge som ni har på bilden.
  Jag följer @grandpastore

 • Maria Lindqvist

  Vi har en stor vägg i vardagsrummet som är helt tom. När man går förbi vårt vardagsrum utifrån och tittar in så ser hela rummet tomt ut. Vi har haft svårt att komma överens om vad som ska hänga där… Jag skulle vilja överraska min sambo med dessa fina illustrationer. Min storfiskare till karl kommer att bli så nöjd och glad!

 • Nancy Lay

  This would be perfect for my boyfriend’s sister Matilda. She has just recently moved into a new apartment in Göteborg and the walls are looking empty. An animal lover and someone who appreciates art – she will adore these beautiful whale pictures and they’ll add instant style in her apartment. I would buy some white frames for them so they can stand out on her brick wall! 🙂

 • Malin Wrenman

  Jag vill vinna denna val, till min karl
  min karl han är minsann unik, som sveriges extraval
  Denna affisch kommer påminna honom om mig, och när jag pratar jiddisch
  då jag i februari skådar valar på andra sidan jordklotet
  och han sitter själv vid frukostbordet
  Han kan titta på denna val och minnas
  att hans drottningkvinna, han kommer åter finna

  I slutet av januari och början på februari åker jag med tre vänner till Nya Zeeland och Australien medan min pojkvän är tvungen att stanna hemma och jobba/söka till polisutbildningen. Vi älskar att titta på naturdokumentärer tillsammans och de mest intressanta är de som handlar om mäktiga djur, som exempelvis valar och isbjörnar. Den sorgligaste historien jag vet är ju den om valen som har fel på stämbanden och simmar och simmar utan att nånsin möta en annan val. Jag vet att det finns valar i Nya Zeeland och hoppas för allt i världen att jag får syn på någon. Då vore det härligt om min pojkvän iallafall hade en valaffisch att titta på.

 • Lena Strömberg

  Jag skulle ge den till min pappa, som har renoverat om sitt badrum och därför tagit ner de gamla tavlorna som hängde där, så därför förtjänar han nya med bra badrums tema.

 • Hannah Wiblom

  Ni vet när man blir förälskad i någon och känner ett sådant där härligt pirr. Den känslan svämmar över hos affischerna. Något vackert, pirrigt, lekfullt som jag bara vill se mer av. Jag hoppas och tror att mina barn skulle fyllas av samma känsla och därför jag ge affischerna till dem. De skulle vara vackra i deras lekfulla rum!

 • Helena S

  Dessa önskar jag ge till mig tjej
  som i julklapp annars inte kommer få en endaste grej

 • Pingback: Sista dagen att tävla om valar och mer julkalendertips | Tingelings()

 • johanna andersson

  Jag skulle ge dessa till min syster som älskar grandpa!! följer på ig- joi1977

 • Linda

  Åh dessa skulle jag definitivt ge till min lillasyster, att ha i hennes lilla studentetta. Tänker mig att de kommer passa perfekt ovanför skrivbordet!

 • zokii

  Till Stockholm City- för det fantastiska (ironi) beslutet för ett nytt valår

 • Victoria

  Den ena av dessa fantastiska valar skulle jag ge till min älskade unge som fyller 1 år på julafton! En 1-åring behöver sällan mer prylar än hon redan har, men att omges av konst som i flera år framöver kan sätta snurr på fantasin och inspirera till eget skapande – det kan man aldrig ha för mycket av!
  Den andra skulle jag ge till min allra bästa vän vars son var beräknad till julafton i år, men som bestämde sig för att kika ut lite tidigare och bli en liten Lucia-pojke istället!

  Victoria ( @ på instagram)

 • Victoria

  Mitt instakonto tappades bort i mitt inläggLaddar